Terug naar de openingspagina van Studiehulp.nl Studenten nieuws. Het laatste actuele studentennieuws
sponsors en advertenties van Studiehulp.nl
Studieboeken algemeen
online studieboeken vinden of bestellen voor elke studie
Op zoek naar studieboeken? Studieboeken kopen doe je hier. Online boekhandelaars waar je alle studieboeken kunt bestellen. Zowel nieuwe als tweedehands studieboeken.
vacature en vacatures voor afgestudeerden na de studie

Vacatures voor afgestudeerden

Vind de vacature van je nieuwe baan of functie via onderstaande bureaus

Hieronder staan diverse links naar organisaties waar je als jurist terecht kunt voor juridische vacatures voor een nieuwe baan. Maar ook als rechtenstudent kun je hier een stageplaats of bijbaan vinden. Ook zijn de websites van de facultaire stagebureaus opgenomen waar je actuele juridische stageplaatsen kunt vinden. Staat jullie site er niet bij of werkt een link niet? Stuur ons dan een e-mail!Ebbinge
Recruitment, selection and executive search. Ook op juridisch gebied (legal). Werving, selectie en begeleiding van (juridische) talent en professionals. Diverse juridische vacatures.

Gemeentebanen.nl
Naast algemene functies ook veel juridische vacatures bij de locale overheid.

Intermediair
Algemene stagebank (ook stages in het buitenland).

Jobnet
Algemene carrieresite voor studenten, starters en (young) professionals, zowel voor HBO als WO niveau.

Monsterboard
Op deze website staan stages, vacatures en bedrijfspresentaties voor hbo-ers en academici. OOk allerlei overige informatie voor een succesvolle start van de carriere.

Unique
Bij Unique kan je terecht:
- voor vaste banen bij gerenommeerde bedrijven door werving en selectie
een functie als interim specialist bij Content Executive waarbij je gedetacheerd wordt bij diverse aansprekende opdrachtgevers
Zowel traineeships als freelance opdrachten.

Vacature.beginthier.nl
Dochterpagina van beginthier.nl met vele verwijzingen naar banen en vacaturesites en werving- en selectiebureaus.

XL Studenten Uitzendbureau Rotterdam
XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau in de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden, vakantiekrachten, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten.

Young Executive Recruitment (YER)
YER Legal is gespecialiseerd in de werving en selectie van bedrijfsjuristen, advocaten, fiscalisten en kandidaat-notarissen.Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright StudieHulp.nl sinds 1999
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van StudieHulp.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl