Terug naar de openingspagina van Studiehulp.nl Studenten nieuws. Het laatste actuele studentennieuws
sponsors en advertenties van Studiehulp.nl
Studieboeken algemeen
online studieboeken vinden of bestellen voor elke studie
Op zoek naar studieboeken? Studieboeken kopen doe je hier. Online boekhandelaars waar je alle studieboeken kunt bestellen. Zowel nieuwe als tweedehands studieboeken.
scriptie schrijven, scripties zoeken, hulp, begeleiding en scripteprijs en prijzen

scriptie of werkstuk schrijven

Hieronder staat informatie en websites over en voor het schrijven van een scriptie, werkstuk, verslag, publicatie, artikel of paper. Hoe schrijf je een scriptie? Schrijftips en hulp bij het voorbereiden en werken aan een scriptie.

Ook hebben wij een overzicht met diverse scriptieprijzen om in te zenden.

Weet jij nog relevante website?

Stuur ons dan een e-mail op info [at] studiehulp.nl
Africa Thesis Award
Het Afrika-Studiecentrum organiseert ieder jaar de Africa Thesis Award, waarbij studenten die een masterscriptie over een aan Afrika gerelateerd onderwerp hebben geschreven, 1000 euro en een boekpublicatie kunnen winnen.

Internetscriptieprijs
Prijs voor de beste scripties op het gebied van Internet en Recht. De Internet Scriptieprijzen worden sinds 2015 gesponsord door Google, Brinkhof, SIDN fonds en Greenhost. De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen is de organisator.

Leidse Universitaire Scriptieprijzen
In aanmerking komen scripties of daarmee vergelijkbare werkstukken, waarmee een masteropleiding aan de Universiteit Leiden wordt afgesloten.

Newcom Scriptieprijs
Deze scriptieprijs (€ 1000,- en publicatie in boekvorm) is ingesteld om het vakgebied Communicatiewetenschap te stimuleren en wordt in 2004 voor het eerst uitgereikt.

NiZA Scriptieprijs
Schrijf jij een scriptie over de regio zuidelijk Afrika of over een van de betreffende landen in deze regio? Dan maak je kans op de NiZA-prijs, een beurs van 6000 euro.
Bron: NiZA (Nederlands instituut voor zuidelijk Afrika)

Rabobank Scriptieprijs
De winnaar van deze prijs krijgt een vijf-daagse MBA en zakgeld van € 1000,-.

Scriptie Overzicht.nl
Uitgebreide site met veel informatie en tips over het schrijven van een scriptie.

Scriptie Saver
Scriptie Saver corrigeert scripties om aan de geldende academische eisen te voldoen. We letten daarbij onder andere op de grammatica, zinsbouw, indeling en literatuurverwijzingen. We redigeren scripties al vanaf 4,- per pagina. Haal ook een hoger eindcijfer met Scriptie Saver!

Scriptie.pagina.nl
Dochterpagina van Startpagina.nl met allerlei verwijzingen naar scriptie-sites.

Scriptiecoach
Online begeleiding bij het schrijven van een scriptie.

Scriptiehandleiding (Leiden)
Scriptiehandleiding voor Bachelor- en Masterscriptie.
Bron: Faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Leiden.

Scriptiescreening.com
Professionele Scriptiebegeleiding - Weet jij niet hoe of waar je moet beginnen? Heb je behoefte aan meer begeleiding? Loop je tegen problemen aan tijdens het schrijven van je scriptie? Of staat je een lastige scriptieverdediging te wachten? Dan kun je gebruik maken van ScriptieScreening. Met behulp van individuele begeleiding van ervaren academici traint ScriptieScreening studenten in het schrijven van scripties van hoogwaardige kwaliteit. Naast onze standaard begeleiding scriptie-screening en scriptie-gesprekken bieden we tevens presentatiecursussen aan, waarbij de nadruk wordt gelegd op het verbeteren van presentatievaardigheden. ScriptieScreening streeft naar dienstverlening op maat, snelle service en een studentenprijs-kwaliteitverhouding. Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden over onze dienstverlening, neem dan en kijkje op onze website en neem contact met ons op.

SER Hoe schrijf ik een scriptie?
Stappenplan en handleidingen over een scriptie schrijven
Bron: SER

Snelafstuderen.nl
Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding bij het schrijven van je scriptie? Snelafstuderen.nl begeleidt HBO, WO en duale studenten uit elke studierichting. Ons motto: sneller afstuderen, hoger cijfer. Op onze website staan diverse reacties van hoe andere studenten onze dienstverlening hebben ervaren.

Studentsonly.com Scripties
Database met meer dan honderd algemene scripties waaronder sommige juridische scripties.

Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright StudieHulp.nl sinds 1999
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van StudieHulp.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl