Terug naar de openingspagina van Studiehulp.nl Studenten nieuws. Het laatste actuele studentennieuws
sponsors en advertenties van Studiehulp.nl
Studieboeken algemeen
online studieboeken vinden of bestellen voor elke studie
Op zoek naar studieboeken? Studieboeken kopen doe je hier. Online boekhandelaars waar je alle studieboeken kunt bestellen. Zowel nieuwe als tweedehands studieboeken.
contactgegevens StudieHulp.nl informatie contact opnemen adresgegevens telefoonnummer
Contact:
info(at)studiehulp.nl.

Geschiedenis:
StudieHulp.nl werd in maart 2000 opgericht door twee Amsterdamse studenten. Zij hadden het idee om een internetportaal op te richten voor alle medestudenten. Hoewel de website eerst alleen voor rechtenstudenten was bedoeld, kwam hier al vrij snel verandering in. Tegenwoordig komen studenten van alle studies in Nederland een kijkje nemen op de website. De website wordt dan ook voortdurend uitgebreid en werd precies 10 jaar na de oprichting in een nieuwe vorm gestoken waarbij iedere studie zijn eigen pagina zal krijgen. Kom dus snel nog eens kijken op de website of jouw studie er al bijstaat!

Op of aanmerkingen op de inhoud van onze site worden bijzonder gewaardeerd. Stuur ons daarom een e-mail op onderstaand adres en laat ons eens horen wat je van de site vindt.

Over onze inhoud nog het volgende: de meeste links op de site worden gratis geplaatst.

Om meer reclame aan uw activiteiten of websites te geven kunnen wij echter ook banners plaatsen of een advertentie zetten.

Stuurt u gerust een berichtje naar onderstaand e-mailadres voor onze tarieven.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Voor vragen of opmerkingen kunt u e-mailen naar info(at)studiehulp.nl.

Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright StudieHulp.nl sinds 1999
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van StudieHulp.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl