Terug naar de openingspagina van Studiehulp.nl Studenten nieuws. Het laatste actuele studentennieuws
sponsors en advertenties van Studiehulp.nl
Studieboeken algemeen
online studieboeken vinden of bestellen voor elke studie
Op zoek naar studieboeken? Studieboeken kopen doe je hier. Online boekhandelaars waar je alle studieboeken kunt bestellen. Zowel nieuwe als tweedehands studieboeken.
alumniverenigingen diverse studies, hoge scholen en universiteiten - overzicht met contactgegevens

Alumniverenigingen en organisaties voor oud-studenten

Hou contact met andere oud studiegenoten en de instelling waar je hebt gestudeerd door lid te worden van een alumnivereniging. Kijk in onderstaand overzicht naar de vereniging van jouw studie, hoge school, faculteit of universiteit.
Staat jullie vereniging er niet bij?
Stuur ons dan een e-mail via info@studiehulp.nl en we zetten hem er gratis bij in ruil voor een retourlink!


Alumni verenigingen

Open Universiteit Alumnivereniging
Doel Alumnivereniging De Alumnivereniging wil een schakel vormen tussen de Open Universiteit en haar afgestudeerden en de afgestudeerden onderling. Daarnaast wil zij de naamsbekendheid van de Open Universiteit zoveel mogelijk bevorderen. De vereniging wil deze doelen ondermeer bereiken door: Het geven van relevante informatie over de Open Universiteit en de Alumnivereniging aan leden. Het organiseren van speciale evenementen, waaronder een jaarlijkse universiteitsdag. Het meer toegankelijk maken van praktijklezingen van de Open Universiteit voor haar leden. Het beschikbaar stellen van Open Universiteit-cursussen voor alumni in het kader van bijscholing.

Wij doen onze uiterste best om de informatie zo goed mogelijk van kwaliteit te houden. Indien u onverhoopt toch een fout tegenkomt houden wij ons ten zeerste aanbevolen voor reacties.
copyright StudieHulp.nl sinds 1999
Iedere verveelvoudiging of openbaarmaking van enige informatie afkomstig van deze website zonder toestemming van StudieHulp.nl (kvk 34372078) is uitdrukkelijk verboden. Alle rechten zijn voorbehouden aan De RechtenSite.nl